Suvelaager 11-13 august

Juvente Suvelaager toimub sel aastal Pakri saartel.
Info saarte kohta leiad: Pakri Saarte SA

TÄPSEM INFO LAAGRI KOHTA SIIT

Kolm laagripäeva saavad sisustatud kõikvõimalike metsamängudega ja õpitakse looduses hakkama saamist. Laagri teeb eriliseks asjaolu, et oleme eemal tsivilisatsioonist (hügieen, internet jne) ja vaatame kas 21.sajandi noor oskab ka looduses hakkama saada. Lõbus seltskond, kaunis loodus, suvi mere ääres ja uued kogemused…seda kõike Juvente laagrist:)

Programm:

11.aug, reede.
TRANSPORT. RONG:6.46(tartu)-9.00(tallinn); 10.45(tallinn)-11.56(paldiski). LAEV: 13.00

Esimesel päeval plaan jalutada-matkata laagrikohta. Panna laager paika,sealjuures ehitada väike varjualune, metsas leiduvast materjalist ehitada nn.staap ehk koosolemise koht. Ööbimine telkides, kuid et tegu on metsalaagriga, siis varjualuse ehitamine peaks õpetama noortele “erakorralise” peavarju leidmist-ehitamist. Samuti puunikerduste tegemine – igaüks valmistab endale oma söögiriistad (kahvel-lusikas).

12.aug, laupäev.
Ekskursioon saartel. Jalutame Suurele-Pakrile ja vaatame muud huvitavat. Ekskursiooni käigus toimub kaks teemat/koolitust. Esimene tutvustab metsa/puid, teine räägib metsa eksimisest ja metsas hakkama saamisest.

13.aug, pühapäev.
Laagri kokkupanek, koristamine. Vaba aeg. Puhkus.
TRANSPORT. LAEV: 13.00. BUSS: 15.00(paldiski); RONG: 17.00(tallinn)-19.23(tartu)

 
Info laagri kohta ja registreerimine: kai(at)juvente.ee

2 thoughts on “Suvelaager 11-13 august”

  1. Laagri osavõtumaksu hoiame nii madala kui võimalik. Hetkel otsime veel lisasponsorlust. Juhul, kui selle leiame, siis ei pea laagri eest midagi tasuma. Kui sponsorluse osakaal jääb väheseks, siis tuleb osavõtjatel osaliselt kompenseerida toiduraha (max 50 kr). Hoiame laagrist huvitatuid asjade käiguga kursis.

Kommenteerimine on suletud.