Võimalus osaleda projektis “Zoom in Media”

Sellel aastal on Juvente kaasatud rahvusvahelisse projekti “Zoom in Media” (ZiM). Projekt võimaldab noortel tajuda, kui palju alkoholireklaami neid ümbritseb ja igapäevaselt mõjutab ning võimalust jagada saadud teadmisi alkoholipoliitika mõjutajate ja teiste ühiskonnaliikmetega.

ZiM projekti raames pakume noortele ligipääsu spetsiaalselt projekti jaoks loodud mobiiltelefoni rakendusele, mille noored endale alla laevad. Kui nende vaateulatusse satub mõni alkoholiga seotud reklaam, teevad osalejad sellest pilti, laevad rakenduse abil üldisesse andmebaasi ning vastavad rakenduses olevale lihtsale küsimustikule, mis puudutab konkreetselt seda reklaami.

Projekti lõpptulemusena analüüsime kogutud materjali ning korraldame avatud ümarlaua, kuhu kutsume erinevaid osapooli arutlema Eestis kehtiva alkoholipoliitika ja toimiva alkoholireklaami piirangute ja eetika üle.

Kui oled vanusevahemikus 14-30, tunned huvi ZiM projektis osalemise vastu ja soovid selle kohta rohkem infot saada, siis võta meiega ühendust zimestonia@gmail.com

 

eucam logo mobile

Â